Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13 /16:43

Marijampolėje po susidūrimo traukinys automobilį prieš save stūmė 150 metrų, nukentėjo dvi moterys

Bendrasis pagalbos centras informuoja apie nelaimę Marijampolėje, per kurią susidūrė lokomotyvas ir lengvasis automobilis. Nukentėjo dvi moterys.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt skaitytojo Romo nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip rašoma BPC pranešime, ketvirtadienį apie 14.05 val. gautas pranešimas apie tai, kad Marijampolėje, Saulės g., ties geležinkelio pervaža, traukinio lokomotyvas susidūrė su lengvuoju automobiliu. Automobilyje yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pajėgos.

Apie įvykį informuotas Marijampolės apskrities VPK, pranešta greitosios pagalbos medikams.

Papildyta 14.52 val.: Kaip redakcija sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, po susidūrimo lokomotyvas automobilį dar kurį laiką stūmė prieš save.

Po avarijos iš sumaitotos mašinos ugniagesiai gelbėtojai išvadavo užspaustą keleivę.

Marijampolės apskrities VPK atstovas Arūras Žemaitaitis 15min.lt žurnalistui sakė, kad su traukiniu susidūrė automobilis SAAB, kuriuo važiavo dvi moterys ir vienas vyras.

„Lokomotyvas važiavo cukraus fabriko link. Po susidūrimo automobilis dar buvo stumiamas apie 150 metrų. Prireikė ugniagesių pagalbos vaduojant žmonės. Visi trys nukentėję nuvežti į ligoninę, apie jų būklę kol kas žinių nėra“, – sakė Marijampolės policijos atstovas.

Ugniagesiai teigia, kad kol kas avarijos vietoje dirba ekspertai. Kai jie baigs darbą, gelbėtojai sumaitotą automobilį turės ištraukti iš po traukinio.

Papildyta 15.14 val.: Bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ informuoja, kad automobilis susidūrė su keleiviniu traukinu, vykusiu iš Kauno į Šeštokus.

„Nelaimė įvyko Marijampolėje, Saulės g. esančioje pervažoje su veikiančia šviesoforų signalizacija“, – rašoma bendrovės pranešime.

Papildyta 16.43 val.: Marijampolės apskrities policija išplatino pranešią, kuriame rašoma, kad automobilį vairavo marijampolietė  I.B. (gimusi 1982 m.), šalia sėdėjo jos motina taip pat marijampolietė N.S. (gimusi 1958 m.).

Abi sužeistos moterys pristatytos į Marijampolės ligoninę. Pilietės N.S. sveikatos būklė sunki, ji reanimacijoje.

Pirminiais duomenimis lengvojo automobilio vairuotoja nepastebėjo atvažiuojančio traukinio.

„Pirminė informacijoje, kad automobilyje važiavo ir vyras, nepasitvirtino. Vyriškis pirmas pastebėjo nelaimę, pribėgo prie automobilio padėti nukentėjusiems, todėl mačiusieji pirminiame pranešime informavo, kad automobiliu važiavo trise“, – rašoma Marijampolės policijos pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius