-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės policininkai gelbėjo merginas: šildė savo automobilyje, iš griovio bandė ištraukti jų „Audi“

Sekmadienio vakarą šalia Višakio Rūdos, Marijampolės apskrityje, posūkyje nuo kelio nuvažiavo merginų vairuojamas „Audi", kurį ištraukė į iškvietimą sureagavę pareigūnai, nors to daryti jiems nepriklauso. Antradienį Policijos departamentas dalijosi įvykio liudininko Luko Pilecko pasakojimu.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / 15min nuotr.

Vėlų sekmadienio vakarą viduryje laukų įstrigusios jurbarkietės bandė ieškoti, kas galėtų ištraukti nuo aukšto kelio pylimo nuslydusį ir gerokai apgadintą automobilį.

Merginas pažinojęs Lukas važiavo padėti Višakio Rūdoje esančioms merginoms iš Jurbarko, nes dėl pablogėjusių eismo sąlygų buvo daug avarijų, todėl automobilius galinčios ištraukti techninės pagalbos automobiliai nenoriai važiavo toli nuo miestų.

Atvažiavusių į įvykio vietą jų laukė malonus siurprizas – merginas į savo automobilį „Hyundai“ buvo priglaudę į eismo įvykio vietą jų pačių iškviesti pareigūnai.

Atvažiavusių į įvykio vietą jų laukė malonus siurprizas – merginas į savo automobilį „Hyundai“ buvo priglaudę į eismo įvykio vietą jų pačių iškviesti pareigūnai.

Policininkai ne tik leido sušilti į avariją patekusioms jurbarkietėms, bet ir apvažiavo aplinkines sodybas, prašė ūkininkų pagalbos, ieškojo traktoriaus, kuriuo būtų galima ištraukti automobilį.

Įvykio liudininkas Lukas pabrėžė, kad faktas, jog vietos ūkininkai padėti negalėjo yra nesvarbus, nes merginų „Audi“ iš griovio jie ištraukė savo visureigiu.

Marijampolės apskrities policija išsiaiškino, kad šioje situacijoje pagelbėjo Kazlų Rūdos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyresnysis patrulis Tomas Staneika ir vyriausioji patrulė Irma Pimpičkienė.

Luką Pilecką labiausiai nustebino jaunų pareigūnų noras padėti. „Ne pirmą kartą susiduriu su situacijomis, kai būtent jauni pareigūnai padaro gerokai daugiau, nei galbūt reikalautų jų tiesioginės pareigos. Taip nutiko ir šį kartą, – savo laiške Policijos departamentui rašė Lukas. – Atsisveikindamas, palinkėjau jiems ramios pamainos. Tikiuosi, taip ir buvo. Žinau tik tiek, kad vietiniai gyventojai miegoti galėjo tikrai ramiai, nes juos saugojo policininkai, kuriems – ne tas pats.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius