Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės savivaldybėje autobusas susidūrė su sunkvežimiu, sužaloti penki autobuso keleiviai (nuotraukos)

Net penki žmonės nukentėjo antradienio naktį Marijampolės savivaldybėje susidūrus iš Varšuvos į Vilnių važiuojančiam maršrutiniam autobusui ir sunkiasvoriam vilkikui. Po avarijos autobusas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Avarija kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, ties Puskelnių kaimu, įvyko antradienį paryčiais, apie 4.24 val. Bendrovei „Eurolines“ priklausantis autobusas, vykstantis iš Varšuvos į Vilnių, susidūrė su sunkiasvoriu vilkiku. Po avarijos autobusas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Autobusu važiavo 14 keleivių. Penki iš jų – kaunietė J.S. (gimusi 1973 m.), vilnietis L.S. (gim. 1938 m.), vilnietė T.M. (gimusi 1986 m.) ir du Lenkijos piliečiai A.P.S. (gim. 1978 m.) bei F.A.M. (gim. 1970 m.) – buvo sužaloti ir nuvežti į Marijampolės ligoninę.

Vilkiko vairuotojas Baltarusijos pilietis A.S. (gim. 1983 m.) beveik nenukentėjo, jis tik šiek tiek apsibraižė. Pirminiais duomenimis, jis vežė krovinį į Vokietiją.

Likusius autobuso keleivius Marijampolės policijos pareigūnai savo mikroautobusu nuvežė į Marijampolės apskrities VPK. Ten žmonės apie dvi valandas laukė kito autobuso.

Įtariama, kad avariją sukėlė vilkiko vairuotojas, tačiau apklausiamas policijoje savo kaltės nepripažino.

Marijampolės policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius