Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažametės išžaginimu įtariamas vyras suimtas 3 mėnesiams

Ketvirtadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas, patenkinęs Klaipėdos apygardos prokurorės pareiškimą dėl kardomosios priemonės suėmimo skyrimo, leido 3 mėnesiams suimti mažametės išžaginimu bei plėšimu įtariamą vaikiną.
Pareigūnai ką nors žinančius apie Ramūno Krivičiaus buvimo vietą pranešti telefonu 112.
Ramūnas Krivičius sulaikytas trims mėnesiams.. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Aštuonis kartus už įvairius tyčinius nusikaltimus teistas Žemaičių Naumiesčio gyventojas Ramūnas Krivičius tik šių metų lapkričio 26 d. grįžo iš bausmės atlikimo vietos. 

Jis įtariamas tuo, kad šių metų penktadienį apie 19 val. Klaipėdoje, grasindamas  susidoroti bei panaudodamas jėgą, nusitempė 13-metę mergaitę į laukymę prie Liubeko  g., kur ją išžagino bei iš jos atėmė 630 litų vertės mobilųjį telefoną ir 10 litų. 

Įtariamasis pedofilas kurį laiką slapstėsi ir tik trečiadienį įkliuvo pareigūnams. Ketvirtadienį teismas jam skyrė maksimalų 3 mėnesių suėmimą. 

Ikiteisminį tyrimą atlieka Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato  Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, tyrimui vadovauja Klaipėdos  apygardos prokuratūra. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius