TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Merginos vairuojamas „Volvo“ Vilniaus pakraštyje taranavo autobusą ir nuskriejo į griovį, lengvuoju automobiliu važiavusi girta kompanija po avarijos išsilakstė

Merginos vairuojamas automobilis „Volvo“ vėlų sekmadienio vakarą Vilniuje taranavo miesto autobusą ir nuskriejo į griovį. Liudininkai teigia, kad lengvuoju automobiliu važiavo girtų jaunuolių kompanija, kuri po avarijos išsilakstė. Iš įvykio vietos spruko ir automobilio vairuotoja.
Įvykio vietoje Vilniuje, greta Salininkų
Įvykio vietoje Vilniuje, greta Salininkų / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas apie 23 val. įvyko ties Salininkais. Posūkyje dideliu greičiu važiavęs automobilis „Volvo“ trenkėsi į priešais važiuojantį 19-o maršruto autobusą, nuo jo atšoko ir nuskriejo į griovį.

„Aš jau supratau, kuo gali baigtis. Beveik sustojau. Ir taip negreitai važiavau, čia pat stotelė. Jis trenkėsi man į priekinį ratą ir nuo jo atšokęs nuskrido nuo kelio“, – vėliau įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui pasakojo autobuso vairuotojas.

Iš karto po avarijos incidento vietoje sustoję kiti vairuotojai vėliau tvirtino, kad automobilį „Volvo“ vairavo mergina, o automobiliu iš viso važiavo trys jaunuoliai. Liudininkams pasirodė, kad jaunuoliai galėjo būti neblaivūs.

„Aš tai jų nemačiau. Kol iškviečiau visas tarnybas, kol visiems paskambinau, kol atėjau iki tos mašinos, čia jau nieko nebuvo. Tik kiti vairuotojai sakė, kad girtų kompanija iš to „Volvo“, taip pat ir vairuotoja, pabėgo“, – sakė autobuso vairuotojas.

Atvykę policijos patruliai pasišviesdami prožektoriais apžiūrėjo čia pat esančius laukus, tačiau žmonių juose neaptiko. Pareigūnams beliko konstatuoti, kad vairuotoja iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Pirminiais duomenimis, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Vilniaus policija dėl avarijos pradėjo tyrimą ir ieško pasprukusios „Volvo“ vairuotojos. Smarkiai apdaužytas automobilis uždarytas į policijos saugomą aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius