-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mįslinga avarija šalia Jonavos: sužalota keleivė, pagrobimo istorija ir įtariami darbininkai

Jonavos policijoje pradėtas tyrimas dėl eismo įvykio, kurio aplinkybės iš pradžių pasirodė labai mįslingos, tačiau policijos pareigūnai nedelsiant išaiškino įtariamus avarijos kaltininkus.
Jonavos policija
Jonavos policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Balandžio 21-osios paryčiais, apie 4.55 val. gautas pranešimas iš Jonavos ligoninės, kad greitosios pagalbos automobiliu į priėmimo skyrių atvežta sunkiai sužalota moteris. Nukentėjusioji į ligoninę atvežta iš Gaižiūnų geležinkelio stoties gyvenvietės.

Greitosios medicinos pagalbos medikų teigimu, moteris atvežta po Gaižiūnų geležinkelio stoties gyvenvietėje įvykusio eismo įvykio.

Kaip pranešė policija, moteris – komos būsenos, dėl labai sunkios galvos traumos į pervežta į Kauno klinikas ir iš karto operuota. Kiek vėliau buvo nustatyta ir moters asmenybė. Paaiškėjo, kad tai – 52 metų Šveicarijos kaimo gyventoja.

Nuvykę į avarijos vietą pareigūnai rado nuo kelio nuvažiavusį ir apvirtusį automobilį „Opel Astra“. Greta jo jokių žmonių nebuvo. Aiškindamiesi įvykio aplinkybes, pareigūnai nustatė, kad automobilis priklauso kitai Jonavos rajono gyventojai, tačiau kas jį vairavo – nenustatyta.

Pirminiais duomenis, nukentėjusi moteris – automobilio keleivė.

Apklausę automobilio savininkę pareigūnai išgirdo mįslingą istoriją. Moteris teigė, kad balandžio 20 – osios vakarą iš matymo pažįstamas vyras automobilį pagrobė, tačiau į policijos pareigūnus ji nesikreipė.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad pagrobimo istorija buvo tik tariama – automobilio raktelius pati savininkė davė pas ją dirbusiems darbininkams, kad šie nuvažiuotų į parduotuvę. Tačiau vyrai iš parduotuvės ilgai negrįžo ir važinėjosi visą naktį.

Į Jonavos r. PK dėl galimai padarytos nusikalstamos veikos pristatyti du asmenys (gim. 2000 m. ir 1974 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius