Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Moksleivio skundas, kad kažkas jo kuprinėje susprogdino petardą, buvo melas

Vilniaus policija demaskavo apie petardos susprogdinimą melavusį nepilnametį.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

2013 m. gruodžio 19 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 straipsnio „Viešosios tvarkos pažeidimas“ 2 dalį, kadangi tądien apie 14.00 val. netoli mokyklos, esančios Lazdynuose, 13 metų moksleiviui buvo užkištas kažkoks daiktas už kuprinės, kuris sprogo (panašu į civilinės pirotechnikos priemonę) ir sužalojo nepilnametį. Kas tą galėjo padaryti, moksleivis pasakyti negalėjo ir teigė, kad iš viso nieko neatsimena.

Policijos pareigūnams tiriant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad nukentėjęs moksleivis melavo, o iš tiesų susižalojo pats, tai yra neatsakingai elgėsi su civilinėmis pirotechnikos priemonėmis.

Policija primena apie būtinumą laikytis saugumo reikalavimų, naudojant civilinės pirotechnikos priemones ir siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, kurių metu gali būti padaryta žala žmonių sveikatai ir turtui, pažymima Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius