Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motociklas sumaitojo „Audi“, vienas vairuotojas be gyvybės ženklų, kitas – paspruko

Šeštadienį apie 17 val. kelyje iš Jurbarko į Kauną, ties Rotuliais, motociklas nuo kelio nubloškė automobilį. Abi transporto priemonės sudegė, o motociklo vairuotojas be gyvybės ženklų išvežtas į ligoninę. Dar vienas motociklininkas, kuris bandė išvengti susidūrimo ir griuvo, paliko savo transporto priemonę ir šokęs ant trečio motociklo – pabėgo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Luko Pilecko nuotr.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai didžiuliu greičiu nuo Jurbarko į Kauno pusę važiavo keturi motociklai. Vienas jų dėl kol kas neaiškių priežasčių trenkėsi į ta pačiame kryptimi važiavusios „Audi“ galą. Kitas, bandydamas išvengti susidūrimo, nesuvaldė motociklo, griuvo ir slydo kelias dešimtis metrų.

Nuo stipraus smūgio „Audi“ ne tik nulėkė į priešingą kelio pusę ir apsisuko priekiu į Jurbarką, bet ir užsidegė. Liepsnos prarijo ir metalo laužu virtusį sportinį motociklą. Šio vairuotoją atvykę gelbėtojai rado už pusšimčio metrų nuo transporto priemonės. Ugniagesiai bandė vyrą gaivinti, tačiau atvykę medikai jį išsivežė be gyvybės ženklų.

Motociklininkas, kuris vengdamas avarijos griuvo ant šono, po avarijos bičiulio būkle nesidomėjo. Palikęs sumaitotą savo transporto priemonę su švediškais registracijos numeriais, šoko ant dar vieno motociklo ir pasišalino iš įvykio vietos.

VIDEO: Motociklas sumaitojo „Audi“, vienas vairuotojas be gyvybės ženklų, kitas – paspruko

Pasak liudininkų, pasprukęs vyras aiškiai buvo sužeistas, jam skaudėjo pilvo sritį.

Automobiliu važiavę žmonės smarkiai nenukentėjo – atsipirko išgąsčiu ir sutrenkimais.

Policija dėl avarijos pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius