Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naktį Vilniuje sulaikyta vienuolika įtariamųjų

Vilniaus policija praneša, kad penktadienio naktį sostinėje sulaikyta net vienuolika įtariamųjų.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, penktadienio naktį, apie 1.40 val., Geležinkelio gatvėje grupė jaunuolių užpuolė vyriškį, sumušė ir atėmė iš jo mobilųjį telefoną.

Įtardami plėšimu ir sekdami karštais pėdsakais pagal nurodytus požymius patruliai sulaikė keturis asmenis ir pristatė į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą. Nustatytos jų tapatybės: A.N. (gim. 1976 m.), E.B. (gim. 1984 m.), S.L. (gim. 1984 m.), P.L. (gim. 1986 m.).

Apie 2.25 val. patrulių ekipažas iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus gavo pranešimą, kad Savanorių prospekte, išdaužus automobilio stiklą, bandyta apvogti automobilį. Netrukus policijos pareigūnai Savanorių prospekte pastebėjo panašių požymių vaikiną, važiuojantį dviračiu.

Pareigūnų intuicija neapgavo – pirminės apžiūros metu pas sulaikytąjį rasta baltos spalvos keramikos gabaliukų ir polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais. Įtariamasis prisipažino bandęs apvogti automobilį VW Passat. Pristačius į Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą paaiškėjo jo tapatybė – S.O. (gim. 1983 m.).

Apie 3.35 val. pareigūnai, patruliuodami Ateities gatvėje, pastebėjo du įtartinus jaunuolius su dviračiais ir nutarė juos patikrinti. Šie neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, teigė, jog važiuoja pas draugą, kurio neprisiminė nei vardo, nei pavardės.

Patruliai abu jaunuolius pristatė į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą. Čia nustatytos jų tapatybės – V.D. (gim. 1986 m.) ir M.G. (gim. 1989 m.).

Paviršutinės apžiūros metu V.D. striukės kišenėje rastas atsuktuvas, žirklės metalui kirpti ir medžiaginės pirštinės. Pas M.G. – šešiakampių raktų rinkinys ir medžiaginės pirštinės.

Tą pačią naktį, apie 4.35 val., patrulių ekipažas iš Vilniaus apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus gavo pranešimą, kad S.Stanevičiaus gatvėje grupė jaunuolių išdaužė visuomeninio transporto stotelės stiklą.

Atvykę į įvykio vietą patruliai sulaikė chuliganus. Jie neigė savo kaltę, tačiau pilietis, matęs šį incidentą, vieną iš jų atpažino.

Į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus m. šeštąjį PK buvo pristatyti I.K. (gimusi 1989 m.), A.B. (gimusi 1988 m.), J.J. (gim. 1979 m.) ir V.D. (gim. 1985 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius