-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį žaibiškai apvogtas Vilniuje esantis nešiojamųjų kompiuterių salonas

Ketvirtadienio naktį, apie ketvirtą valandą, Vilniuje, S.Žukausko g. 17 buvo žaibiškai apvogtas specializuotas nešiojamųjų kompiuterių salonas „The notebook shop“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / UAB ITBS nuotrauka

Pasinaudoję plyta, vagys išdaužė vitrininį langą ir pateko į vidų. Ekspozicijoje esantys kompiuteriai buvo išplėšti kartu su apsauginiais užraktais. Preliminariais paskaičiavimais, pavogta 11 nešiojamųjų kompiuterių.

Virš „NSHOP“ salono gyvenantys kaimynai išgirdo dūžius ir iškvietė policijos ekipažą. Kaip teigė generalinis UAB „ITBS“ direktorius, „The notebook shop“ vadovas, Jevgenij Kviatkovskij : „Džiugina, bent tai, kad turime mūsų šalyje pilietiškai nusiteikusių gyventojų, kurie iškvietė policiją ir ji atvyko greičiau nei apsaugos ekipažas.“

Pareigūnai buvo už kelių namų nuo įvykio vietos, buvo pradėtas persekiojimas, tačiau sulaikyti vagių nepavyko, nors ir prasilenkė su jais tik keliomis sekundėmis. Pareigūnų atvežtas specialiai dresuotas šuo nurodė iki tos vietos, kur vagys manoma sulipo į automobilį, nes ten nutrūksta pėdsakai. Pagal pirminę pareigūnų apžiūrą, vagys nebuvo profesionalai, nes paliko per daug įkalčių, galinčių atvesti pareigūnus pas juos. Salone įrengta moderni filmavimo įranga, galinti filmuoti esant visiškai tamsai. Visus tos nakties įrašus analizuoja policijos pareigūnai.

Tikslūs nuostoliai bus paskaičiuoti vėliau, bet jau dabar aišku, kad šis incidentas niekaip nepaveiks salono darbui ir ryte atėję klientai jau matys naujus kompiuterius ekspozicijoje, o ne tuščias vitrinas. Kaip teigė Jevgenij Kviatkovskij : „Tokie dalykai nepakeis mūsų politikos – mūsų klientas, atėjęs į saloną, visada galės apžiūrėti kompiuterius, palyginti juos ir jokiais būdais mes jų neslėpsime. Vienintelis dalykas ką mes padarysime, tai pasirūpinsime papildomomis apsaugos priemonėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius