-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų platintojų sandėrį krūmuose nutraukė Šiaulių policijos pareigūnai

Pirmadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai baigė spalio pradžioje pradėtą operaciją ir sulaikė tris neteisėtai narkotinėmis priemonėmis disponavusius šiauliečius.
Policijos konfiskuoti narkotikai
Policijos konfiskuoti narkotikai / Šiaulių policijos nuotr.

Kaip informuoja Šiaulių policija, 39 metų šiaulietis T.L. ir 30-metis A.Z. buvo sulaikyti Dubijos g., kai pasislėpę tarp krūmų darė narkotikų pirkimo-pardavimo sandėrį. Įsigytas, manoma, heroino pakelis buvo aptiktas pas A.Z. Jį pardavęs T.L. iš pareigūnų akiračio nedingsta jau daug metų. Vyras už narkotinių medžiagų vartojimą yra keletą kartų baustas administracine tvarka.

Kadangi svaigalams įsigyti nuolat reikia pinigų, A.Z. jų prasimanydavo vagiliaudamas. Vyras nesuskaičiuojamą kartų sulaikytas vagiliaujantis parduotuvėse. Už tai jam buvo skirtos administracinės nuobaudos. Tačiau 12 kartų jis buvo patrauktas ir baudžiamojon atsakomybėn, daugiausiai – už vagystes. Po paskutinės bausmės už sukčiavimą ir neteisėtą disponavimą svetima mokėjimo kortele atlikimo jis iš Pataisos namų grįžo šių metų vasarį.

Tęsdami operaciją, kriminalistai Draugystės prospekte, automobilyje, sulaikė 33 metų keturis kartus už vagystes ir chuliganizmą teistą Ž.T. Jį pareigūnai pažįsta kaip mėgėją vairuoti automobilį išgėrus. Nuo 2003 metų neblaivus už automobilio vairo jis buvo sulaikytas 7 kartus. Be to, vyras jį vairuodavo neturėdamas tam teisės.

Nors Ž.T. automobilyje kvaišalų pareigūnai nerado, tačiau, atlikę kratas sulaikytųjų gyvenamosiose vietose, aptiko įvairaus spektro, įtariama, narkotinių medžiagų – heroino, „Extazy“, kanapių ir jų dalių, dvejas svarstykles kvaišalams sverti ir dozuoti. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Teismas sankcionavo Ž.T. suėmimą 20 dienų, T.L. – mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius