-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikus vartoję jaunuoliai neišvengė policijos dėmesio

Kovo 4 d. 20 val. 35 min. Vilniuje, Eglių g. patruliuojantys Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo „Nissan“ automobilį, kuriame sėdėjo trys jaunuoliai.
Temos: 1 Narkotikai

Kilus įtarimams, pareigūnai vaikinų paklausė, ar kas nors iš jų vartojo narkotines medžiagas. Visi trys jaunuoliai prisipažino, kad tik ką rūkė marichuaną. Pas du iš jų buvo rasti keturi polietileniniai maišeliai su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga. Visi trys jaunuoliai už narkotinių medžiagų vartojimą, du iš jų – ir už narkotikų laikymą buvo sulaikyti.

Kovo 5 d. apie 2 val. 45 min. tie patys patruliai, važiuodami Laisvės pr., ties 79A namu pastebėjo važiuojantį automobilį Opel Astra, kuriame sėdėjo du vaikinai. Minėtas automobilis sukėlė įtarimą, nes gatve važiavo pernelyg lėtai, nors spartesniam eismui kliūčių nebuvo. Sustabdžius automobilį patikrinimui, abu vaikinai kalbėjo nerišliai, negalėjo aiškiai nurodyti kur važiuoja, atrodė sunerimę. Paviršutinės apžiūros metu, vieno vaikino pirštinėje buvo rastas polietileninis maišelis su gelsvos spalvos milteliais, kaip įtariama – su narkotinėmis medžiagomis. Abu jaunuoliai buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. šeštąjį policijos komisariatą. Nuodugniai tikrinant abu jaunuolius ir pas kitą jų buvo rastas polietileninis maišelis su gelsvos spalvos milteliais, kaip įtariama, su narkotinėmis medžiagomis.

Apie 3.30 val. važiuodamas Pylimo g., jau du su narkotikais susijusius teisės pažeidimus nustatęs patrulių ekipažas ties 19-tuoju namu pastebėjo tris jaunus vyriškius, kurie, pamatę policijos automobilį, staiga pakeitė judėjimo kryptį ir bandė pasislėpti. Sulaikius minėtus vyriškius, paviršutinės apžiūros metu pas vieną iš jų buvo rasta degtukų dėžutė, kurioje buvo trys polietileniniai maišeliai su gelsvos spalvos milteliais, kaip įtariama – narkotinėmis medžiagomis. Jaunuolis buvo sulaikytas ir pristatytas į policijos padalinį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius