-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 12 /06:03

Nelaimė Panevėžio aplinkkelyje: susidūręs su vilkiku žuvo „Toyota“ vairuotojas

Antradienio naktį, apie 23 val., Panevėžio aplinkkelyje įvyko pražūtingas eismo įvykis – susidūrė lengvasis automobilis ir vilkikas. Per avariją žuvo lengvojo automobilio „Toyota Corolla Verso“ vairuotojas.

Atnaujinta 6.03 val.

Į avarijos vietą atvyko latvių įmonės, kuriai priklauso vilkikas, direktorius. Vyras pasakojo, kad jo darbuotojas iš Lenkijos į Latviją vežė mėsainių bandelių krovinį. Įmonės direktorius teigė, kad tai pirmasis jo vairuotojų incidentas per penkerius metus.

Paryčiui į avarijos vietą sugrįžo ir vilkiko vairuotojas. Medikai vyrą peršvietė, lūžių nenustatė ir paleido. Latvis atsipirko lengvais sumušimais ir nubrozdinimais.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Dėl vilkiko traukimo iš griovio darbų iki ryto teko apriboti eismą Panevėžio aplinkkelio atkarpoje. Per kelias valandas techninės pagalbos įmonių „Kadex“ ir „Automera“ darbuotojai pastatė vilkiką ant ratų ir sugrąžino ant kelio.

Lygiai toje pačioje vietoje prieš penkerius metus taip pat žuvo žmogus. Tuomet susidūrė du vilkikai ir autobusiukas. Čia žuvusiam atminti šalia kelio pastatytas memorialinis akmuo.

 

 

VIDEO: Vilkiko iškėlimas

Tragiška kaktomuša

Ugniagesiams iš sulamdyto lengvojo automobilio žuvusiojo kūną teko laisvinti maždaug 20 minučių – automobilis buvo sumaitotas, užspaustos vairuotojo kojos.

Kartu važiavęs „Toyota“ keleivis išvežtas į ligoninę, vilkiko vairuotojas atsipirko sumušimais, tačiau medikai jį taip pat išsivežė į ligoninę apžiūrai. 

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Į avarijos vietą atvyko žuvusiojo žmona. Ji pasakojo, kad vyras su kaimynu išvažiavo į netoliese esančią sodybą – nuvežti automobilinės priekabos. Panevėžio aplinkkeliu jie jau grįžinėjo namo, tačiau namų taip ir nepasiekė.

Avarijos vietoje pirmieji atsirado netoliese esančioje sodyboje gyvenantys žmonės. Jie pasakojo, kad išgirdo stiprų trenksmą ir pamatė į griovį virstančias šviesas – vilkiką.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Netrukus jie jau skambino specialiosioms tarnyboms, tačiau jos pirmiausia buvo išsiųstos į kitą vietą – link Paįstrio gyvenvietės. Vėliau, patikslinus pranešimą, tarnybos jau skubėjo į avarijos vietą.

Dėl avarijos buvo apribotas eismas Panevėžio aplinkkeliu, po kurio laiko automobilius pradėta nukreipinėti kitais keliais. 

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Pirminiais duomenimis, remiantis iš paskos važiavusių vairuotojų pasakojimu, prieš eismą išvažiavo ne vilkikas, o lengvasis automobilis. Šią versiją dar turės patikrinti įvykį tiriantys pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius