Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimės Kauno rajono keliuose: vienas 16-metis motociklininkas žuvo, kitas sužeistas

Pirmadienį apie Čekiškės seniūnijoje, kelio Vilkija-Čekiškė 14 kilometre. Susidūręs su sunkvežimiu žuvo 1994 m. gimęs, be teisių motociklą vairavęs jaunuolis. Kitas tokio paties amžiaus motociklininkas sužeistas, avariją patyrė netoli Akademijos miestelio Noreikiškėse (Kauno r.).
Motociklo avarija
Motociklo avarija / 15min.lt skaitytojo Mindaugo nuotr.

Pirmadienį apie 17 val.15 min.ties įvažiavimu į Eikščių kaimą motociklą „Suzuki“, vairavęs Vilkijos seniūnijos gyventojas 16-metis D.A. susidūrė su sunkvežimiu „GAZ-SAZ3507“. Nepilnametis motociklą vairavo neturėdamas vairuotojo teisių. Nuo patirtų traumų motociklo jaunuolis žuvo vietoje.

Spėjama, kad D.A. lėkė dideliu greičiu, kelyje atsiradus kliūčiai nesuvaldė motociklo, įvažiavo į priešingos pusės eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu.

Pirmadienį įvyko dar viena avarija, kurios metu taip pat nukentėjo motociklą vairavęs 16-metis.

Apie 21 val. 50 min. nuo Kauno link Zapyškio motociklu „ Honda XL125“ važiavęs 16-metis J.L. įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu „Aaudi 80“.

Avarijos metu buvo sužeistas motociklo vairuotojas, kuris dėl kojos traumos pristatytas į Kauno klinikas, paguldytas į chirurgijos skyrių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius