Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringai Venckienei gresia bylos dėl Andriaus Ūso ir Jono Furmanavičiaus šmeižto

Neringai Venckienei gresia naujos bylos – su ja teistis dėl šmeižto ketina pedofilijos byloje ištieisinto Andriaus Ūso žmona Goda Ūsienė bei nušauto teisėjo Jono Furmanavičiaus artimieji, pranešė „Info TV“.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

G.Ūsienė kol kas neįvardino, kokios žalos atlyginimo siekia, tačiau jau ruošia dokumentus prokuratūrai dėl šmeižto. A.Ūso žmona sakė, kad šeima visą šį laiką negalėjo ramiai gyventi, buvo priversta nuolatos saugotis, moteris sieks, jog N.Venckienė sulauktų atpildo. 

Atpildo N.Venckienei siekia ir nužudyto Kauno Kauno apygardos teismo teisėjo Jono Furmanavičiaus artimieji. Teisėjo sesuo Sigita Uogintienė sakė, kad šeima surinko visą informaciją ir pateikė duomenis prokuratūrai. Ji tikisi, kad generalinis prokuroras kreipsis į Seimą ir bandys atiduoti kaltinamuosius į teismą.

Dėl J.Furmanavičiaus šmeižto prokuratūra jau atlieka tyrimą, tačiau įtarimai N.Venckienei dar nėra pareikšti. Parlamentarei gresia atsakyti už nužudytojo šmeižtą, jo atminimo paniekinimą bei neteisingų duomenų teikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius