Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nėščia nepilnametė lūšnoje pardavinėjo heroiną

Antradienio vakarą Vilniaus kriminalinės policijos pareigūnai sostinės Adutiškio gatvėje sulaikė nėščią nepilnametę ir du romų tautybės vyrus. Ši trijulė įtariama avarinės būklės bute prekiavusi narkotikais. Kratos metu čia aptiktas didelis kiekis heroino.
Vilniuje sulaikyta narkotikų platinimu įtariama nėščia nepilnametė
Vilniuje sulaikyta narkotikų platinimu įtariama nėščia nepilnametė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tikslinės policinės priemonės metu Naujininkuose sulaikė policijai gerai žinomą už vagystes ir žmogžudystę teistą 35 metų vyrą. Sulaikymo metu pas jį aptikta heroino.

Pareigūnai apklausė sulaikytąjį ir išsiaiškino kur buvo pirkti narkotikai. Netrukus vieną iš Adutiškio gatvės namų šturmavo Mobiliosios kuopos pareigūnai.

Šio namo avarinės būklės bute buvo sulaikyti du čigonai (gimę 1975 m. ir 1981 m.) ir dvi nepilnametės (gimusios 1999 m. ir 2000 m.).

Atlikus kratą čia buvo aptiktas didelis kiekis (apie 20 gramų) heroino ir maišelis su purkšta žole. Taip pat rastos svarstyklės, folija bei medžiaga, skirta skiesti heroino dozes.

Pagal aptiktus įkalčius policijos pareigūnai neabejoja, kad šioje vietoje narkotikai buvo sveriami ir pakuojami į pardavimui skirtas dozes – čekius.

VIDEO: Pareigūnai su narkotikais sulaikė nėščią nepilnametę ir du romus

Romų tautybės vyrams bei vienai nėščiai nepilnametei įteikti pirminiai įtarimai dėl padarytos nusikalstamos veikos. Jiems gresia nuo 8 iki 15 metų nelaisvės.

Tai ne pirma sėkminga Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato kriminalistų operacija. Praėjusią savaitę Markučiuose jie sulaikė romų tautybės moterį, pas kurią aptikta 101 dozė heroino, kurių rinkos kaina siekia daugiau kaip 600 eurų.

VIDEO: Sostinės pareigūnai krėtė butą Markučiuose – rezultatas nudžiugino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius