-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neveronių miške rastas apvirtęs automobilis

Liepos 16 d. Neveronių kaimo miške pastebėtas ant stogo apvirtęs automobilis. Viduje žmonių nebuvo.
Avarijos vietoje
Miške apvirtęs automobilis/ Asociatyvi nuotr. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Mįslingą iškvietimą Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gavo liepos 16 d. 06.22 val. Paskambinęs asmuo pranešė, kad miške pastebėjo ant stogo apvirtusį automobilį, ar viduje yra prispaustų žmonių, nežino.

Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į įvykio vietą, ant stogo buvo apvirtęs automobilis „Alfa Romeo“, viduje žmonių nebuvo. Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos jokių darbų nevykdė.

Pranešimo apie šį įvykį 06.24 val. sulaukė ir Kauno apskrities VPK. Pasak Komunikacijos skyriaus vedėjos Odetos Tumelytės, buvo gautas pranešimas, kad vyras, važiuodamas į mišką, pastebėjo apvirtusį automobilį „Alfa Romeo“. Eismo įvykio sudėtis nebuvo nustatyta.

Tą pačią dieną Kaune fiksuotos ir dar dvi keistos avarijos.

Naktį, 01.24 val., ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad Kauno Linkuvos g., ties 51-uoju pastatu, automobilis atsitrenkė į namą, iš jo rūksta dūmai, viduje prispaustų žmonių nėra.

Gelbėjimo tarnyboms atvykus į vietą, gaisro požymių nerasta, automobilis buvo užvažiavęs ant šaligatvio ir atsitrenkęs į pastato sieną (nubrauktas išorinės namo sienos tinkas, konstrukcija nenukentėjo).

Iš automobilio „Renault Megane“ (pagamintas 1997 m. ) išsiliejo aušinimo ir stabdžių skystis. Buvo atjungtas automobilio akumuliatorius, užsukti dujų baliono apsauginiai vožtuvai, nušluota bei nuplauta kelio danga.

Eismo įvykio metu transporto priemonės savininkas S.K. ir vairuotojas N.J. nenukentėjo, juos išsivežė Kauno apskrities VPK pareigūnai.

Liepos 16 d. 23 val. ugniagesiai gelbėtojai sulaukė pranešimo, jog Piliakalnio g. netoli Napoleono kalno (Jiesios piliakalnis) automobilis atsitrenkė į stulpą, vairuotojas negali išlipti iš automobilio.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, devyniolikmetis vairuotojas buvo ant žolės prie savosios transporto priemonės, greitosios pagalbos automobiliu jis buvo išvežtas į gydymo įstaigą. Gaisrininkai atjungė automobilio akumuliatorių ir nuo kelio dangos nušlavė automobilio duženas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius