-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuotas kvailas girto „Toyota“ vairuotojo bandymas nuslėpti avariją Elektrėnuose

Ketvirtadienio naktį neblaivus „Toyota Corolla“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir apgadino žiedinės sankryžos kelio ženklus. 26 metų vairuotojas nuėmė valstybinius numerius ir numetė juos po netoliese stovėjusia transporto priemone. Elektrėniškis kelių erelis jau yra praradęs teisę vairuoti transporto priemones būtent dėl girtumo.
„Toyota Corolla“ avarijos vietoje
„Toyota Corolla“ avarijos vietoje / Elektrėnų r. PK nuotr.

Girto elektrėniškio (gimusio 1988 m.), neturinčio teisės vairuoti, pasivažinėjimas baigėsi eismo įvykiu, kurio nuslėpti vairuotojui nepavyko.

Elektrėnų r. PK nuotr./„Toyota Corolla“ avarijos vietoje
Elektrėnų r. PK nuotr./„Toyota Corolla“ avarijos vietoje

Gruodžio 4 d. apie 3 val. 20 min. vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo Elektrėnuose, Šviesos gatve „skriejantį“ automobilį „Toyota Corolla“, kuris, kaip matosi iš įrašo, vairuotojo nesuvaldytas žiedinėje sankryžoje nulėkė nuo kelio ir apgadino kelio ženklus. Vairuotojas, kvailai bandydamas nuslėpti eismo įvykį ar save, kaip vairavusį asmenį, nuėmė valstybinius numerius ir numetė juos po netoliese stovėjusia transporto priemone. 

Įvykio vietoje elektrėniškiui nustatytas 1,54 promilės girtumas ir išsiaiškinta, kad jis neturi teisės vairuoti, nes ši teisė atimta būtent už vairavimą esant neblaiviam. Taip pat vairuotojas policijos pareigūnams nepateikė kitų būtinų dokumentų, pažymima Vilniaus apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Komisariate surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas – vyrui teks atsakyti už pakartotinį transporto priemonių vairavimą neblaivių arba apsvaigusių nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojų (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1302 str.), kelio ženklų reikalavimų nesilaikymą, žmonių vežimo ir Kelių eismo taisyklių pažeidimą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1241 str.), Kelių eismo taisyklių pažeidimą, sukėlusį nežymų sveikatos sutrikdymą arba nulėmusį turto sugadinimą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 127 str. 3 d.).

VIDEO: Girto elektrėniškio pasivažinėjimas baigėsi eismo įvykiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius