Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuo narkotikų apsvaigę jaunuoliai Lentvaryje važinėjosi automobiliu

Norėdami patikrinti vairuotojo blaivumą, Lentvaryje pareigūnai sustabdė automobilį „Audi“. Paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas ir keleivis vartojo narkotines medžiagas.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1 val. pareigūnai Trakų savivaldybėje, Lentvaryje, Tiškevičiaus gatvėje, pastebėjo automobilių stovėjimo aikštelėje stovintį automobilį „Audi A4“. Automobilis buvo užrakintas, tačiau  jo viduje tarp priekinių sėdynių buvo padėta vyriška juodos spalvos rankinė.

Tuo metu į aikštelę atvažiavo dar vienas automobilis „Audi A6“, kurį vairavo T.O., (gim. 1991m.), viduje sėdėjo keleivis J.A. (gim. 1989m.).  

Buvo nuspręsta patikrinti vairuotojo blaivumą ir automobilis buvo sustabdytas. Pradėjus bendrauti su vairuotoju, patruliai pastebėjo, kad jaunuolis nervingas, vengė atsakinėti į pateikiamus klausimus, akyse matėsi nuovargis.

Paklaustas ar jis nėra vartojęs alkoholio ar narkotinių medžiagų, atsakė neigiamai. Patikrintas alkotesteriu, girtumas nebuvo nustatytas. Ant galinės automobilio sėdynės sėdėjęs jaunuolis prisipažino, kad aikštelėje paliktas automobilis „Audi A4“ priklauso jam ir kad mašinoje esanti rankinė priklauso jam.

Patruliai kartu su palikto aikštelėje automobilio savininku, apžiūrinėdami rankinę, joje rado plastikinį maišelį su žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

J.A. prisipažino, kad tai jo narkotinės medžiagos ir kad jas vartojo prieš kelias valandas. Vėliau prisipažino dėl narkotinių medžiagų vartojimo ir T.O., kuris buvo nušalintas nuo tolimesnio transporto priemonės vairavimo.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad J.A. ir T.O. buvo nuvežti į Trakų ligoninę tyrimams dėl apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų. J. A. ketvirtadienį buvo uždarytas į Vilniaus apskrities VPK areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius