-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagėgiuose nelegaliai benzininius pjūklus pardavinėję rumunai stojo prieš teismą

Antradienį prieš teismą stojo ketvertas Rumunijos piliečių, kurie, besiverčiantys nelegalia prekyba, vos prieš dieną įkliuvo Pagėgių policijos pareigūnams.
Pas rumunus Pagėgiuose rasti pjūklai
Pas rumunus Pagėgiuose rasti pjūklai / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Tauragės apskrities VPK, pirmadienį apie 15 val. policijoje buvo gautas pranešimas, kad Pagėgiuose asmenys gyventojams siūlo įsigyti benzininių pjūklų. Netrukus gauta informacija pasitvirtino – mieste ties vienu iš gyvenamųjų namų pareigūnai pastebėjo pranešėjo apibūdintus vyriškius, kurie su savimi turėjo minėtų prietaisų.

Vyrai, kurie kaip paaiškėjo yra Rumunijos piliečiai, nuo pareigūnų neslėpė parduodantys pjūklus ir už juos prašantys 200-250 litų, tačiau prisipažino leidimo prekybai neturintys.

Neprabėgus pusvalandžiui mieste eismo saugumą užtikrinantys pareigūnai sustabdė automobilį „Opel Astra“, kuriuo važiavo dar du vyriškiai, taip pat Rumunijos piliečiai. Patikrinę transporto priemonę pareigūnai aptiko septynis benzininius pjūklus. Šie vyrukai taip pat paaiškino pardavinėjantys prietaisus be leidimo.

Visi nelegalia prekyba besiverčiantys asmenys buvo pristatyti į policijos komisariatą, o dėl neteisėto vertimosi komercine veikla pareigūnai pradėjo administracinę teiseną.

Jau antradienį po pietų svečios šalies gyventojai stojo prieš teismą. Už nelegalų vertimąsi komercine veikla jiems gresia baudos nuo tūkstančio iki 3 tūkst. litų su įrankių bei gautų pajamų konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius