Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagirių nuovados pareigūnai aptiko nelegalų alkoholio fabrikėlį

Trečiadienį 9 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Pagirių policijos nuovados pareigūnai, turėdami duomenų, kad automobiliu „Mazda 626“ į Vilniaus rajono kaimus vežami bei platinami namų gamybos stiprieji alkoholiniai gėrimai, tikslino šią informaciją.
Sulaikytas spirito krovinys
Sulaikytas spirito krovinys / Policijos nuotr.

Pareigūnai minėtą automobilį pastebėjo Vilniaus r., Šatrininkų sen., Grigaičių k., o apie 9.30 val. automobilis „Mazda 626“ privažiavo prie vieno iš garažų masyvo Vilniuje, Linksmojoje g. esančio garažo. Patikrinus automobilį, paaiškėjo, kad vairuotojas S.N. automobilio bagažinėje gabeno 3 kartonines dėžės su spirito buteliais. Pareigūnai garaže surado „mažą fabrikėlį“ – daugiau butelių su skaidriu skysčiu, tuščių plastikinių butelių, kamštelių, etikečių. 51-erių vyras neneigė, kad buteliuose su užrašu „America’s Corn Tradition“ yra spiritas ir kad jis priklauso jam.

Vilnietis S.N., jo automobilis „Mazda 626“, rastas spiritas (apie 270 l), tušti plastikiniai buteliai, kamšteliai bei etiketės buvo pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariatą.

Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d. (Neteisėtas namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas). Numatoma bausmė – bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius