Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pajūryje jau siautėja narkotikų platintojai (video)

Vasarai tik prasidėjus pajūryje jau sulaikyti keli narkotinių medžiagų platintojai.
Palangoje sučiupti narkotikų platintojai.
Palangoje sučiupti narkotikų platintojai. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Birželį dėl to pradėti trys ikiteisminiai tyrimai, vienas jų Palangoje, du – Klaipėdoje.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Palangoje sulaikyti 5 asmenys, iš jų 2 – nepilnamečiai. 2 jų įtariami platinę narkotines medžiagas, 3 – šias medžiagas vartoti įsigiję asmenys, tarp jų – Latvijos Respublikos pilietis.

Palangoje, prie naktinio klubo, sulaikytas dvidešimtmetis latvis, pas kurį rasta kanapių ir jų dalių. Jam įteiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis be tikslo jas platinti.

Sulaikyti ir 2 šešiolikamečiai. Policijos pareigūnai įtaria, kad vienas jų kitam pardavė kanapes ir jų dalis. Už vagystę teistam įtariamam narkotinės medžiagos pardavėjui ir pirkėjui įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis turint tikslą jas platinti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis nedideliais kiekiais.

Sulaikytas nedirbantis anksčiau neteistas asmuo, kuris, įtariama, iš kito Palangos miesto gyventojo įsigijo narkotinę medžiagą – kanapes ir jų dalis.

Ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus (ONKTS) bei Palangos miesto apylinkės prokuratūros prokurorai.

VIDEO: Palangoje sulaikyti narkotikų platintojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius