Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio rajone žiauriai nužudyta 28 metų trijų vaikų motina iš Paįstrio donoro inksto nesulaukė

Pirmadienį vakare Panevėžio rajone įvykusi tragedija, kai peiliu buvo mirtinai sužalota trijų vaikų motina, sukrėtė Paįstrio bendruomenę. Moteris miestelyje gyveno kartu su trimis mažamečiais vaikais. Panevėžio apygardos prokuratūra antradienį popiet kreipsis į apylinkės teismą prašydama paskirti kardomąjį suėmimą nužudymu įtariamam 24 metų panevėžiečiui A.L.
Dešinėje nužudytoji N.M.
Dešinėje nužudytoji N.M.

Paaiškėjo, kad moteriai buvo 28-eri metai. Nužudytoji gyveno socialiniame būste, atnaujintame dviejų kambarių bute, Paįstrio seniūnijos pastate. Kaimynai moterį apibūdina kaip tvarkingą, vaikus prižiūrinčią ir nekonfliktišką asmenybę.

Nužudytosios N.M. kaimynė tvirtino, kad įtariamasis, kuris prisipažino nužudęs moterį, čia lankydavosi retai. Anot kaimynystėje gyvenančios Dianos Nakvosienės tarpusavio barnių girdėti taip pat neteko.

„Tikrai nieko blogo apie ją negaliu pasakyti. O jis – koks ten sugyventinis? Jis net nebūdavo čia. Atvažiuodavo ir išvažiuodavo. Neįsivaizduoju, kokie nužudymo motyvai, negaliu patikėti, kad taip galėjo įvykti „iš meilės“. Vaikai juk našlaičiai liko, tikrai sukrečiantis dalykas įvyko“, – pasakojo kaimynė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Nužudytosios kaimynė Diana Nakvosienė
Tomo Markelevičiaus nuotr./Nužudytosios kaimynė Diana Nakvosienė

Paįstrio seniūnas Virginijus Šležas teigė, kad anksčiau įtariamojo pas nužudytąją nėra matęs. Pas moterį lankydavosi tik jos motina, kuri prižiūrėdavo mažamečius, kai N.M. išvykdavo į gydymo įstaigą.

„Ji turėjo inkstų negalią. Du kartus per savaitę važiuodavo atlikti dializės. Jeigu čia tiesa, tai girdėjau, kad šį rytą ji jau buvo sulaukusi eilės dėl inksto persodinimo. Nelemta, matyt, buvo išgyventi“, – teigė seniūnas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Paįstrio seniūnas Virginijus Šležas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Paįstrio seniūnas Virginijus Šležas

Paįstrio seniūnas Virginijus Šležas tvirtino, kad prieš keletą mėnesių moteris pasiskundė, kad jai kažkas išspyrė buto duris, tačiau seniūnas negalėjo atsakyti, ar tai buvo dabar žmogžudyste įtariamo, 1989-aisiais metais gimusio vyro poelgis.

Antradienį prieš vidurdienį Panevėžio apskrities VPK surengta speciali spaudos konferencija, o po pietų įtariamasis turėtų būti atvesdintas į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius