-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje prieš teismą stos senolis, vos nepapjovęs sūnaus

Panevėžio apygardos teisme bus atversta 71 metų pasvaliečio, kaltinamo sunkiai sutrikdžius sūnaus sveikatą, baudžiamoji byla. Nors sūnus jau susitaikęs su tėvu ir vienas kitam pretenzijų neturi, kaltinamasis privalės atsakyti žmogaus sveikatą ir gyvybę ginančių įstatymų numatyta tvarka.
Peilis
Peilis / 15min.lt nuotr.

Ikiteisminį tyrimą atlikę Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad jaunuolis peiliu buvo sužalotas šių metų sausį vienoje Pasvalio rajono sodyboje per išgertuves kilusio konflikto metu.

Nusikaltimo tyrimui vadovavusio Panevėžio prokuroro Donato Skrebiškio teigimu, daugumos smurtinių nusikaltimų artimoje aplinkoje priežastis yra su alkoholio vartojimu susiję ginčai ir konfliktai. Šiuo atveju kaltinamasis taip pat buvo neblaivus ir ši baudžiamąją atsakomybę sunkinanti aplinkybė turėjo įtakos nusikaltimo įvykdymui.

Baudžiamasis kodeksas tam, kas sunkiai sužalojo savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, numato laisvės atėmimo bausmę nuo 7 iki 12 metų, pažymima Panevėžio apygardos prokuratūros vyriausioji specialistės komunikacijai Vidos Bielskytės antradienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius