-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje užsižiopsojęs vilkiko vairuotojas nušlavė nėščios moters vairuojamą „Peugeot“

Penktadienio popietę Panevėžio policijos pareigūnai ir medikai skubėjo į Paliūniškio ir Senamiesčio gatvių sankryžą. Pranešta, kad čia susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis, yra nukentėjusių žmonių.

Pirmieji į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai. Iš paskos jų atvyko ir du greitosios medicinos pagalbos automobiliai. Per avariją stipriausiai sužeista automobilio keleivė – vairuotojos mama. Jai praskelta galva.

Ant galinės automobilio sėdynės, specialioje kėdutėje sėdėjo vaikas. Jį medikai taip pat išvežė į ligoninę. Ten paaiškės, ar mažametis patyrė kokių nors sužalojimų, ar tik atsipirko išgąsčiu. Kartu su vaiku į ligoninę išvyko ir besilaukianti „Peugeot“ vairuotoja.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Aiškinantis įvykio aplinkybes nustatyta, jog incidentas kilo dėl vilkiko vairuotojo aplaidumo. Iš paskos „Peugeot“ važiavęs vyras užsižiopsojo į greta esančią degalinę.

Atsisukęs į gatvę vairuotojas pastebėjo, kad lengvasis automobilis stovi ir ruošiasi sukti į kairėje pusėje esančią Paliūniškio gatvę. Sustabdyti ne vieną toną sveriančio vilkiko vairuotojui nebepavyko ir jis rėžėsi tiesiai į automobilio galą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Dar įvykio vietoje policijos pareigūnai patikrino incidento dalyvių blaivumą. „Scania“ vairuotojas buvo blaivus. „Peugeot“ vairuotoja alkoholio taip pat nebuvo ragavusi.

Avarijos aplinkybes aiškinasi Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius