-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotuvę Ariogaloje vidurdienį apiplėšę jaunuoliai – kauniečiai

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai per dvi savaites išnarpliojo Ariogalos gyventojus sukrėtusį įžūlų plėšimą. Trys įtariamieji sulaikyti, vienas dar ieškomas. Gyventojų įtarimas nepasitvirtino – Ariogalos parduotuvę Parko g. apiplėšė ne vietiniai. Tyrimas kriminalistus nuvedė į Kauną.
Vagišius
Vagišius / Scanpix nuotr.

Nusikaltimas buvo įvykdytas rugpjūčio 12-osios vidurdienį. Apie 12 val. 50 min. į parduotuvę įėjo veidą audeklu bei akiniais užsidengęs vyras ir, pardavėjai papurškęs dujų balionėliu, iš kasos aparato stalčiaus pagrobė 184,70 Eur bei čia pat buvusius 4 pakelius cigarečių.

Skubiai iš parduotuvės pasišalinęs plėšikas įsėdo į automobilį „Peugeot“ 206 ir juo dingo iš nukentėjusiosios akiračio.

Automobilis buvo tas siūlo galas, už kurio galėjo užsikabinti kriminalistai, nes pardavėja jokių ypatingų veidą slėpusio užpuoliko detalių nurodyti tiesiog negalėjo.

Rugpjūčio 25-ąją Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Kaune sulaikė 20-metį automobilio savininką. Pasirodo, nors automobilis jam ir priklauso, tačiau jis jo nevairavo, nes neturi įgijęs tam teisės. Savo automobilį vairuoti jis patikėjo bendraamžiui iš Kauno, o pats sėdėjo šalia.

Kauno rajono gyventojas suplėšęs marškinėlius ir pasidaręs veido uždangalą – apsireiškė parduotuvėje.

Kitą dieną Šiaulių pareigūnai vėl keliavo į Kauną sulaikyti antro įtariamojo – vairuotojo. Kartu su juo į Šiaulių areštinę buvo atvežtas ir trečias įtariamasis – 26 metų Kauno rajono gyventojas, kuris, suplėšęs marškinėlius ir pasidaręs veido uždangalą, apsireiškė parduotuvėje. Išvykoje į Ariogalą  buvo ir dar vienas asmuo, kuris šiuo metu ieškomas.

Visiems trims sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Automobilį vairavęs ir patį plėšimo veiksmą įvykdę įtariamieji suimti dviem mėnesiams, automobilio savininkui skirta kardomoji priemonė, nesusijusi su laisvės atėmimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius