Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pareigūnai prašys suimti naujagimės nužudymu Jonavoje įtariamą moterį

Pareigūnai prašys suimti naujagimės nužudymu Jonavoje įtariamą moterį, šeštadienį BNS patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos viršininkas Darius Žukauskas.
Antrankiai
Antrankiai/ Asociatyvi nuotr. / Policijos nuotr.

„Ji vakar vakare buvo sulaikyta 48 valandoms. Pasibaigus sulaikymo laikui, bus kreipiamasi į teismą dėl suėmimo. Tą galiu patvirtinti“, – BNS sakė D.Žukauskas.

Dėl kraujavimo 1992 metais gimusi moteris į ligoninę kreipėsi ketvirtadienio popietę. Medikams kilo įtarimas, kad tai yra moters būklė po gimdymo.

Praėjus kelioms valandoms bute Chemikų gatvėje po lova rastas moteriškos lyties naujagimio lavonas. Vėliau ekspertai patvirtino, kad naujagimės mirtis smurtinė.

Pagimdžiusi moteris nėra asociali, ji jau augina du vaikus.

Jonavos Vaikų teisių specialistų duomenimis, minėta šeima nėra įrašyta į socialinės rizikos šeimų sąrašą, todėl tarnyba apie moters gyvenimo būdą informacijos neturi.

Tai jau antras toks nusikaltimas šią savaitę – ketvirtadienį pranešta, kad kita motina prisipažino nužudžiusi Kėdainiuose rastą naujagimį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius