Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Partrenkęs senolę, vilnietis ją sužalotą nuvežė ne į ligoninę, o namus

Balandžio 22 d. apie 17.44 val. Grigiškėse buvo partrenkta garbaus amžiaus senolė. Moterį sužalojęs vairuotojas ją nuvežė ne į ligoninę, o į namus. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos.
Avarija Panevėžyje
Avarija Vilniuje/ Asociatyvi nuotr. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Balandžio 22 d. apie 21.25 val. Vilniaus apskrities policija gavo pranešimą iš Lazdynų ligoninės. Informuota apie į gydymo įstaigą pristatytą sužalotą 1926 m. gimusią pėsčiąją. Moteriai nustatytas dešinio šlaunikaulio lūžis. Ji paguldyta į traumatologijos skyrių.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities policija, nustatyta, kad balandžio 22 d. apie 17.44 val. Vilniuje, Grigiškių Kovo 11-osios gatvėje, ją, važiuodamas atbulas automobilių stovėjimo aikštelėje, partrenkė nežinomas automobilis.

Partrenkęs senolę, vairuotojas nuvežė ją į namus. Tuomet sužeista moteris pati išsikvietė greitąją pagalbą.

Eismo įvykio aplinkybės tiriamos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Beveik tuo pačiu metu „pasižymėjo“ ir dar vienas sostinės vairuotojas. Nustatyta, jog apie 17 val. Vilniaus Nidos gatvėje, prie parduotuvės „Norfa“, 1962 m. gimęs vyras vairavo automobilį ,,Renault Megane“ būdamas apsvaigęs nuo alkoholio. Jo kraujyje alkotesterio pagalba aptikta net 3.23 prom. alkoholio. Tikslesniam tyrimui paimtas kraujo mėginys.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius