-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parvirtęs alytiškis prasiskėlė galvą, jam į pagalbą puolė policijos pareigūnai

Ketvirtadienio rytas Alytuje išaušo ypač slidus. Vienas po kito pasipylė pranešimai apie eismo įvykius, į kuriuos vairuotojai pateko dėl slidžios kelio dangos, praneša Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Ne vienas vairuotojas dėl slidžios dangos kiemuose nesuvaldė automobilio ir apgadino šalia esančias transporto priemones. Visos apskrities pareigūnai skubėjo į pagalbą nuo kelio nuvažiavusiems ir apvirtusiems ar susidūrusiems automobilių vairuotojams į pagalbą.

Apie 8 val. Alytuje, Žuvinto ir Šaltinių g. sankryžoje, automobilis „Toyota Corola“, vairuojamas vyro (1953 m.), partrenkė pėsčiųjų perėja einantį paauglį (g. 1998 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, medikai vaikinui nustatė blauzdikaulio lūžį. Suteikus pagalbą, jis išleistas į namus.

Dar vienas eismo įvykis apie 7 val. įvyko Lazdijų r., Seirijų sen., Gervėnų k., čia susidūrė du automobiliai – „Mercedes Benz Sprinter“, vairuojamas vyro (g. 1986 m.), ir „VW Passat“, vairuojamas vyro (g. 1964 m.).

Pirminiais duomenis, „Mercedes Benz“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, o slidžiame kelyje sustabdyti nespėjęs „VW Passat“ į jį trenkėsi. „VW Passat“ vairuotoją reikėjo vaduoti iš automobilio, jis buvo prispaustas. Nukentėjusį vyriškį medikai pristatė į Alytaus ligoninę.

10 val. 30 min. pagalbos prireikė Jotvingių gatvėje šaligatviu ėjusiam vyriškiui, kuris paslydęs krito tiesiai Alytaus policijos pareigūnams po langais.

Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai nieko nelaukę išskubėjo į gatvę padėti nelaimėliui. Kol vieni pareigūnai teikė pirmąją pagalbą ir stabdė kraujuojančią žaizdą galvoje, kiti tuo metu kvietė medikus. Atvykus medikams vyriškį nutarta vežti į Alytaus ligoninę.

Primename, kad žiemos orai labai permainingi, todėl turime apsisaugoti save patys. Privalome būti atidūs tiek vairuodami automobilį, tiek žingsniuodami gatvėmis ir pėsčiųjų perėjomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius