-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryčiais Vilniuje „prisiskraidžiusiame“ BMW aptikta ginklų ir narkotikų (nuotraukos, papildyta 17.53 val.)

Vilniaus policija pradėjo tyrimą dėl avarijos, įvykusios pirmadienį paryčiais. Automobilis BMW nuskriejo nuo šlaito į žemiau esančią gatvę ir apvirto. Automobilyje aptiktas dujinis pistoletas, peilis ir narkotikų.
Apvirtęs BMW
Apvirtęs BMW / 15min.lt nuotr.

Avarija Karoliniškių mikrorajone įvyko apie 5.40 val. 1998 m. pagaminto automobilio BMW 323 vairuotojas, važiuodamas I.Šimulionio g., nesugebėjo įveikti 90 laipsnių kampo į V.Vaitkaus gatvę. Automobilis nuvažiavo tiesiai, nuskriejo nuo stataus šlaito ir nukritęs į T.Narbuto g. esančią visuomeninio transporto stotelę, apvirto.

Pasak liudininkų, po avarijos iš automobilio išsiropštė ir pabėgo penki jaunuoliai. Iki pirmadienio 10 val. ryto dar nė vienas iš jų nesikreipė į medikus.

Manoma, kad BMW greitis buvo nemažas. Automobilis šlaitu ne važiavo žemyn, o tiesiog jį perskriejo ir žemę pasiekė tik šlaito apačioje.

Po avarijos Vilniaus policijos pareigūnai apvirtusiame automobilyje aptiko pistoletą ir peilį. Paaiškėjo, kad pistoletas yra dujinis.

Automobilyje buvo aptiktas ir plastikinis maišelis su baltais milteliais. Įtariama, kad tai yra narkotinės medžiagos. Milteliai perduoti ekspertams.

Vilniaus kelių policijos pareigūnai pradėjo avarijos tyrimą. O Vilniaus kriminalinės policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl narkotikų laikymo.

Jau žinoma, kad automobilis priklauso Rygos gatvėje gyvenančiam vilniečiui V.O. (gim. 1982 m.). Tačiau kas vairavo automobilį, kol kas nežinoma.

Papildyta 17.53 val.: Jau pirmadienį automobilio savininkas V.O. (gim. 1982 m.) policijai parašė oficialų pareiškimą, kad naktį jo automobilis BMW buvo pavogtas. Policija teigia kol kas neturinti pagrindo abejoti automobilio savininko teiginiais, kad mašina buvo pavogta.

Kad automobilio savininkas nemeluoja, netiesiogiai gali rodyti ir tas faktas, kad nei ant jo kūno, nei ant veido nėra jokių sužalojimų pėdsakų. Po avarijos automobilyje buvo rasta kraujo. Beveik neabejojama, kad po tokio skrydžio automobiliu važiavę žmonės turėjo daugiau arba mažiau nukentėti arba bent jau apsibraižyti.

Vilniaus policija pagal automobilio savininko pareiškimą pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius