-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiai sulaikė policijos ieškotus skuodiškį ir radviliškietį

Pirmadienį pasieniečiai sulaikė skuodiškį ir radviliškietį, kurių paiešką buvo paskelbę policijos pareigūnai.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečiai Kauno oro uoste tikrino reisui į Dubliną susiruošusių keleivių dokumentus. VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno jų, 34-erių Skuodo gyventojo, paiešką praėjusį penktadienį paskelbė Skuodo policija. Vyras buvo ieškomas kaip skolininkas.

Pasieniečiai skuodiškį sulaikė ir po kelių valandų perdavė į Kauno oro uostą atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Tą pačią dieną VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai pasirinktinio patikrinimo metu Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, sustabdė iš Lenkijos įvažiuojantį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“ lietuviškais numeriais.

Kalvarijos užkardos pareigūnai netrukus nustatė, kad vieno iš keleivių, 34-erių Radviliškio gyventojo, ieško Radviliškio policija. Vyras 2009 m. pavasarį už sukčiavimą ir vagystę buvo nuteistas, tačiau pasislėpė nuo bausmės atlikimo.

Radviliškietį pasieniečiai išlaipino iš mikroautobuso ir, sulaukę atvykusių Radviliškio policininkų, jiems perdavė šį ieškomąjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius