-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienio ruože sulaikyti du dokumentų neturintys pažeidėjai

Trečiadienį VSAT pareigūnai pasienio ruože sulaikė du asmenis, neturėjusius privalomų asmens dokumentų.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, sieną su Rusiją saugantys Pagėgių rinktinės Vileikių užkardos pareigūnai pasienio ruože, netoli  Rusnės Šilutės rajone, patikrinti sustabdė automobilį Opel Omega. Paaiškėjo, kad jį vairavęs vyras neturi pasienio ruože privalomų asmens dokumentų. Be to, prie mašinos vairo jis sėdo neturėdamas ir privalomojo civilinės atsakomybės draudimo poliso.

Pasieniečiai išsiaiškino, kad vairuotojas – nekart anksčiau pasieniečių sulaikytas 19 metų Šilutės rajono gyventojas. Jis VSAT pareigūnams gerai žinomas kaip kontrabandininkų žvalgas, nuolat besisukiojantis pasienio ruože, užšalus Nemunui tikrinantis ledo stiprumą, stebintis pasieniečių patrulių judėjimą.

Šilutiškiui už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą pradėta administracinė teisena ir įteiktas šaukimas atvykti į bylos nagrinėjimą.

Be to, administracinę teiseną už Kelių eismo taisyklių pažeidimą jam pradėjo ir Šilutės rajono policijos pareigūnai.

Dar vieną pažeidėją trečiadienį sulaikė sienos ruožą su Baltarusija saugantys Ignalinos rinktinės Puškų užkardos pareigūnai. Zarasų rajono Tilžės kaime pasieniečiai patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį Audi A6 Avan.

Mašinos vairuotojo ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi. Tačiau automobilio keleivis, pasieniečių paprašytas pateikti privalomą asmens dokumentą, jo neturėjo.

Nustatyta, kad tai – 44 metų Visagino miesto gyventojas. Vyrui už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą taip pat pradėta administracinė teisena ir įteiktas šaukimas atvykti į užkardą. Už tokį pažeidimą gresia įspėjimas arba bauda nuo 150 iki 300 lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius