-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patruliams Klaipėdoje įkliuvo narkomanai

Savaitgalį Klaipėdoje patruliavusiems pareigūnams įkliuvo narkotikus vartoję klaipėdiečiai.
Patruliams įkliuvo narkotikus vartoję klaipėdiečiai
Patruliams įkliuvo narkotikus vartoję klaipėdiečiai / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Nuo penktadienio iki sekmadienio aktyviai dirbę Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė 15 įtariamųjų nusikaltimais ir 59 administracinės teisės pažeidėjus. Ypač daug šį savaitgalį užfiksuota neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

Prasidedant šeštadieniui, po vidurnakčio, du apsvaigę 1997 m. gimę vaikinai sulaikyti apsaugos darbuotojų Herkaus Manto gatvėje esančioje statybvietėje. Vienas iš jų sulaikomas išmetė lankstinuką su galimai narkotine medžiaga, „žole“.

Apie 12 val. Mogiliovo gatvėje, prie prekybos centro, patrulių akis patraukė įtartinas pilietis. Atlikę jo dalinę apžiūrą, pareigūnai surado galimai augalinių narkotikų. Jaunuolis yra gimęs 1997 m.

Tą pačią dieną, apie 16 val., patruliai Baltijos pr., prie mokyklos, sulaikė 1995 m. gimusį vyrą su popieriniu lankstinuku rankose. Šiame lankstinuke ir polietileno maišelyje, policijos pareigūnų spėjimu, taip pat buvo augalinės kilmės narkotikai.

Vakare, apie 19 val., greičiausiai narkotikus, tiesa, ne „žolės“, o baltų miltelių pavidalu, vartojo ar rengėsi vartoti už Žvejų rūmų pasislėpusi trijulė. Patruliai surado paketėlį ant laiptų, prie kurių stoviniavo 1997-1999 m. gimę vyrukai.

Visi įtariamieji nugabenti į Klaipėdos miesto policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius