Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pavogtos tapatybės detektyvo tęsinys: tikrasis Kybartų nusikaltėlis, apsimetęs Mindaugu iš Vilniaus

Vasaros pradžioje 15min.lt pasakojo neįtikėtiną istoriją, kaip kojos iš Vilniaus neiškėlęs Mindaugas Patėjūnas tapo ryškiu Kybartų nusikaltėliu. Iš pradžių net negalėję patikėti, kad įvyko tokia painiava, Vilkaviškio rajono policininkai suskubo taisyti savo darbo broką. Pareigūnai pirmadienį paviešino tikrojo įtariamojo nuotrauką ir prašo visuomenės pagalbos jį atpažįstant.
Ieškomas įtariamasis
Ieškomas įtariamasis / Vilkaviškio r. PK nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – apskr. VPK) Vilkaviškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus atlieka tyrimą dėl įvykdyto draudžiamų daiktų permetimo į Kybartų pataisos namus bei pakeliamo kelio užtvaro apgadinimo. 

2015-05-07 apie 12.15 val., Vilkaviškio r. sav., Kybartuose, J.Biliūno g., prie Kybartų pataisos namų atvažiavo automobilis „Ford Galaxy“. Jo vairuotojas į kalėjimo teritoriją neteisėtai permetė paketą su nuteistiesiems draudžiamais daiktais, o  pasišalindamas iš nusikaltimo vietos apgadino pakeliamą kelio užtvarą.

Tyrimo metu nustatyta, kad po eismo įvykio sulaikytas vairuotojas, kaip jo tapatybę patvirtinantį dokumentą pateikė kito asmens (vilniečio Mindaugo – red. past.) vardu išduotą vairuotojo pažymėjimą.

Vilkaviškio r. PK prašo gyventojų pagalbos: atpažinusius šį asmenį, jį mačiusius ar galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, prašome informuoti Marijampolės apskr. VPK Vilkaviškio r. PK tel. (8 342) 66 096 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius