-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienis 13-oji Žirmūnuose: dar viena mįslinga istorija su dingusiu gyventoju

Pavakarę sostinės Žirmūnų rajone ant kojų buvo sukeltos specialiosios tarnybos. Sujudimą sukėlė budrūs kaimynai, pastebėję, kad vieno vilniečio automobilis paliktas namuose atrakintas, o jo paties namuose nėra. Istorija baigėsi netikėtai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo Gintaro nuotr.

Sostinės Minties gatvės gyventojų nerimą sukėlė prie 44-ojo daugiabučio stovintis automobilis. Transporto priemonė nuo pietų buvo palikta su atidaryta bagažine ir pravertomis durelėmis.

Pavakarę dėl to nutarta iškviesti policiją, nes bijota, kad mašinos savininkui kažkas atsitiko. Jo butas pirmame aukšte buvo užrakintas ir durų niekas neatidarė.

Pavakarę į kiemą atvyko ir patrulių ekipažas, ir greitoji pagalba.

„Gelbėtojai nutarė mėginti patekti į butą per balkoną. Tačiau ten juos pasitiko piktas šeimininko šuo. Todėl šio sumanymo buvo atsisakyta“, – pasakojo įvykio liudininkas.

Policininkai dirbo kieme, apsiginklavę ryšio priemonėmis. Pareigūnai savais kanalais mėgino išsiaiškinti, kas gali pažinoti ieškomą gyventoją ir žinoti, kur jis šiuo metu yra.

Netrukus visi lengviau atsikvėpė. Paaiškėjo, kad jokio kriminalo nėra. Mašina uždaryta, o greitoji ir policija išvažiavo. Kodėl transporto priemonė buvo palikta neužrakinta, belieka tik spėlioti.

Šį penktadienį, gegužės 13-ąją, 15min pasakojo kitą kiek nekasdienę istoriją iš gretimos Žirmūnų gatvės – publikaciją „Smirdantis detektyvas Vilniuje: dėl prapuolusio vyro išlaužtos durys nuramino kaimynus“ galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius