Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per avariją Alytuje nesuvaldytas „Alfa Romeo“ pasismeigė ant kelio atitvaro strypo

Alytaus mieste ir rajone per vieną dieną trijų eismo įvykių metu nukentėjo iš viso keturi žmonės. Vieno įvykio metu niekas nebuvo sužalotas, tačiau prireikė ugniagesių gelbėtojų pagalbos.
„Alfa Romeo“ logotipas
Asociatyvinė iliustracija: „Alfa Romeo“ / „Scanpix“ nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pirmadienį viešinamais duomenimis, pranešimas apie avariją Alytaus A.Baranausko gatvėje buvo gautas rugsėjo 25 d. ryte, maždaug 8.30 val.

Į iškvietimo vietą atvykę gelbėtojai pamatė į avariją patekusį „Alfa Romeo“ automobilį, į kurį buvo įlindęs kelio atitvaro metalinis strypas. Panaudoję diskinį pjūklą, ugniagesiai strypą nupjovė.

Be to, gelbėtojams teko ne tik atjungti akumuliatorius, bet ir nuvalyta kelio dangą. Panaudoję dispergatorių, jie neutralizavo apie 3 kvadratinių metrų ploto tepalo dėmę.

Savo ruožtu Alytaus apskrities VPK informuoja apie dar keletą savaitgalio eismo įvykių:

Rugsėjo 25 d. apie 16 val. Alytaus r., kelyje Kaunas – Prienai – Alytus, vyras (g. 1973 m.) vairuodamas BMW markės automobilį, dėl sveikatos sutrikimo nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į griovį. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas ir kartu važiavę keleivės (g. 1995 m. ir 1976 m.), dėl patirtų sužalojimų visi paguldyti į ligoninę. Vairuotojas blaivus.

Jau po vidurnakčio, rugsėjo 26 d. apie 2 val. Alytuje, Tvirtovės, Vingio, Skardžio gatvių sankryžoje, susidūrė pagrindiniu keliu važiavęs automobilis „Audi A6“, vairuojamas vyro (g. 1992 m.) ir iš pagrindinio į šalutinį kelią sukęs automobilis „Peugeot 206“, vairuojamas vyro (g. 1998 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Peugeot“ keleivis (g. 1997 m.), dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius