Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Panevėžyje sužaloti trys žmonės, dar trys žmonės nukentėjo kitose avarijose

Panevėžyje susidūrus dviems automobiliams nukentėjo trys žmonės. Panevėžio policija praneša, kad dar trys žmonės sužaloti kitose penktadienį įvykusiose avarijose.
Švyturėliai
Švyturėliai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio policija, penktadienį, apie 13.10 val., Kupiškio r. gyventojas A.K. (gim. 1975 m.), vairuodamas automobilį Opel Sintra, Klaipėdos g. ir Savitiškio g. sankryžoje, kuri yra reguliuojama šviesoforo, sukdamas į kairę nepraleido priešais tiesiai važiavusio automobilio Honda Jazz, kurį vairavo panevėžietė I.T. (gimusi 1956 m.), ir su juo susidūrė.

Per avariją nukentėjo Honda Jazz vairuotoja I.T., jai Panevėžio ligoninėje nustatyta krūtinės ląstos bei pilvo sumušimų.

Taip pat nukentėjo vilnietė E.T. (gimusi 1981 m.), jai nustatyta kairės pusės krūtinės ląstos bei pilvo sumušimų.

Automobilio Opel Sintra keleivei A.K. (gimusi 1972 m.) nustatyta krūtinės ir pilvo sumušimų, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Tą pačią dieną, apie 8 val., panevėžietis A.P. (gim. 1979 m.), vairuodamas automobilį BMW 530, sukdamas į kairę iš Parko g. į Nemuno gatvę, nepraleido degant žaliam šviesoforo signalui, vairuotojui iš kairės pusės ėjusios pėsčiosios Z.V. (gimusi 1951 m.).

Panevėžio ligoninėje nukentėjusiai Z.V. nustatytas krūtinės ląstos sumušimas, dešinio dilbio nubrozdinimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Taip pat penktadienį, apie 12 val., Panevėžyje, Smėlynės g. ir Kerbedžio g. reguliuojamoje sankryžoje, degant raudonam šviesoforo signalui, Ramygalos gyventoja R.Š. (gimusi 1977 m.), vairuodama automobilį VW Golf, įvažiavo į sankryžą ir susidūrė su iš dešinės pusės, degant žaliam šviesoforo signalui, važiavusiu automobiliu Renault Laguna, kurį vairavo A.P. (gim. 1955 m.).

Per avariją nukentėjo Renault Laguna vairuotojas, jam Panevėžio ligoninėje nustatytas galvos sumušimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 19.20 val. Panevėžyje, Vilniaus g., automobilis Mitsubishi Eclipse, vairuojamas panevėžiečio P.K. (gim. 1987 m.), parbloškė į važiuojamąją dalį, ne pėsčiųjų perėjoje išėjusią pėsčiąją B.P. (gimusi 1936 m.).

Panevėžio ligoninėje pėsčiąjai nustatyta dešinės akies gematoma, dešinės pusės kaktos mušta žaizda, smegenų sutrenkimas.

Moteris paguldyta į neurochirurgijos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius