Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 01 /19:59

Per avariją Vilniuje pirmadienį žuvo motociklininkas

Vienas žmogus žuvo pirmadienį Vilniuje susidūrus motociklui „Honda CB 600“ ir lengvajam automobiliui „Nissan Almera“.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Luko Balandžio/15min.lt nuotr.

Avarija apie 18.22 val. įvyko L.Asanavičiūtės g., ties prekybos centru „Norfa“. Pirminiais duomenimis, čia susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis.

Per avariją motociklininkas žuvo. Greitosios pagalbos medikai jam padėti nebegalėjo.

Papildyta 19.12 val.: Pirminiais duomenimis, avarija įvyko tuo metu, kai iš prekybos centro „Norfa“ aikštelės į L.Asanavičiūtės g. bandė išsukti merginos vairuojamas automobilis „Nissan Almera“. Į jį rėžėsi nuo „Sodros“ pastato važiavęs motociklas, vairuojamas 24 metų vaikino.

Motociklas trenkėsi į automobilio vairuotojos dureles. „Nissan“ vairuotoja nenukentėjo, motociklininkas žuvo įvykio vietoje.

Liudininkai teigia, kad motociklo vairuotojas, pamatęs jam kelią užkirtusį automobilį, dar bandė stabdyti, tačiau nesėkmingai.

Apie 19 val. į avarijos vietą atskubėjo ir žuvusio motociklininko mama.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą. Dėl avarijos bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta 19.59 val.: Automobilį „Nissan“ vairavusi mergina po avarijos sakė, kad motociklas važiavo „labai dideliu greičiu“. Tuo tarpu iš paskos kitu motociklu važiavęs žuvusiojo draugas tvirtina, kad jie leistino greičio neviršijo. Kaip ten buvo iš tiesų, dabar turi nustatyti ekspertai.

Pirminiais duomenimis, motociklininkas važiavo su šalmu.

Papildyta antradienį: Policijos departamento atstovų antradienį išplatintoje praėjusios paros kriminalinių įvykių suvestinėje užfiksuota, kad spalio 1 d. 18 val. 22 min. Vilniuje, L.Asanavičiūtės g. 29, automobilis „Nissan Almera“, vairuojamas R.D. (gimusios 1979 m.), išvažiuodama iš automobilių stovėjimo aikštelės, nepraleido ir susidūrė su keliu važiavusiu motociklu „Honda CB 600“, vairuojamu N.M. (gimusiu 1988 m.). Eismo įvykio metu žuvo motociklo vairuotojas. Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius