-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17 /04:05

Per gaisrą Vilniaus daugiabutyje nukentėjo moteris

Viena moteris Vilniuje nukentėjo naktį iš sekmadienio į pirmadienį Baltupiuose kilus gaisrui penkių aukštų gyvenamajame name.
Įvykio vietoje Vilniuje, Didlaukio g.
Įvykio vietoje Vilniuje, Didlaukio g. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 2.06 val. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Baltupio g. 51 atvira liepsna dega butas 3-ame aukšte.

Į įvykio vietą ugniagesiai iš karto išsiuntė tris autocisternas, autokopėčias, štabo automobilį. Prie namo, kuriame kilo gaisras atskubėjo greitosios pagalbos medikai, policijos patruliai.

Kaip vėliau įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui sakė Vilniaus ugniagesių operacijų vadovas Vytas Nenartavičius, trečiame aukšte esančiame bute degė virtuvė ir koridorius, smarkiai aprūko laiptinė, išsilydė laiptinėje įrengta elektros skydinė, apdegė gretimų butų durys.

Bute, kuriame kilo gaisras, buvo pagyvenusi moteriškė. Ji spėjo išeiti į lauką ir nenukentėjo. Tačiau medikų pagalbos prireikė gretimo buto gyventoja. Įtariama, kad moteris apsinuodijo gaisro dūmais.

„Mums tikrinant butus ji pati atidarė duris ir nukrito. Moteris perduota medikams“, – sakė V.Nenartavičius.

Gaisras buvo gana greitai užgesintas, kiek ilgiau užtruko, kol ugniagesiai išvėdino namą. Pasak gelbėtojų, dūmų buvo labai daug, jie plačiai pasklido. Manoma, kad iš degančio buto išeinanti moteris galėjo palikti atidarytas duris. Todėl dūmai ir ugnis išsiveržė į laiptinę.

Žmonių evakuoti ugniagesiams neprireikė. Kai gelbėtojai atvyko, dalis namo gyventojų jau buvo spėję išeiti į lauką, dalis stovėjo prie langų.

Dėl ko kilo šis gaisras, kol kas nežinoma. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius