-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per plauką nuo nelaimės: pakeliui į vaiko mokyklą sugedusį BMW nušlavė sunkvežimis

Trečiadienio rytą sostinės Pilaitės prospekte sunkiasvoris automobilis rėžėsi į stovinčio BMW galą. Laimė, keleiviai, tarp kurių buvo ir mažametis, tuo metu jau buvo spėję išlipti.
Įvykio vietoje
BMW po avarijos: sudaužyta transporto priemonė iš Pilaitės prospekto išvežta tik prieš vidurdienį / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vilniaus Pilaitės prospektu trečiadienio rytą į darbą važiavę sostinės gyventojai matė gatvės pakraštyje paliktą apdaužytą BMW automobilį ir 15min.lt redakcijoje teiravosi, kas atsitiko.

Žurnalistai Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje sužinojo, kad ten įvyko techninė avarija, tik laimingo atsitiktinumo dėka netapusi skaudžia eismo nelaime.

Pasirodo, šiuo seno modelio 5-osios serijos BMW Pilaitėje gyvenantys tėvai iš ryto vežė vaiką į mokyklą. Pilaitės prospekte, maždaug ties ta vieta, kur kitoje pusėje yra „Lukoil“ degalinė, automobilis sugedo.

Vilniečiai nutarė negaišti laiko nei remontui, nei techninei pagalbai, o tiesiog paliko sugedusią transporto priemonę ir stengėsi nepavėluoti į vaiko pamokas.

Netrukus čia atlėkė sunkvežimis, kurio vairuotojas per vėlai pastebėjo stovintį BMW. 

Laimė, visi lengvojo automobilio ekipažo nariai jau buvo išlipę, o pats avarijos kaltininkas nesusižalojo, todėl incidentas įformintas kaip techninis eismo įvykis, užpildant deklaraciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius