Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per tragišką avariją Kaišiadorių rajone vienas žmogus žuvo ir du sužaloti

Vienas žmogus žuvo ir du buvo sužaloti naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kaišiadorių rajone susidūrus dviems lengviesiems automobiliams. Iš viso praėjusią parą eismo įvykiuose žuvo du žmonės.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Policijos departamentas informuoja, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 24 val., Kaišiadorių r., kelio Kaišiadorys-Žiežmariai 4 km, automobilis „Mazda 323“, vairuojamas G.B. (gim. 1981 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo V.S. (gim. 1987 m.).

Per susidūrimą žuvo automobilio „Mazda 323“ vairuotojas bei sužaloti automobilio „Opel Astra“ vairuotojas ir keleivė V.Š. (gimusi 1990 m.), kurie dėl sužalojimų stebėjimui paguldyti į Kauno ligoninę.

Dar vienas žmogus žuvo Vilniaus rajone. Kaip 15min.lt jau skelbė, šeštadienį, apie 16.25 val., Vilniaus r., ties Prušinės kaimu, laukuose, kultivuojant žemę, apvirto traktorius „Yanmar T-28EX“, kurį vairavo J.P. (gim. 1951 m.).

Eismo įvykio metu žuvo traktoriaus vairuotojas. Jį iš po traktoriaus ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius