Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per vieną vakarą du partrenkti briedžiai: automobilių vairuotojai sveiki, tačiau gyvūnai neišgyveno

Ketvirtadienio vakarą, vos pusvalandžio skirtumu, Vilniaus pakraščiuose partrenkti du briedžiai. Tiek BMW, tiek „Volkswagen“ vairuotojai sveiki, tačiau stipriai apgadinti jų automobiliai. Vienas briedis nugaišo, antrąjį, besikankinantį agonijoje, teko nušauti.
Įvykio vietoje
Asociatyvinė nuotr. / Tomo Bazio/15min.lt skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienį, apie 23 val., Vilniuje, Gvazdikų Sodų 1-ojoje gatvėje, BMW vairuotojas susidūrė su į kelią išėjusiu briedžiu. Vyras nesužeistas, tačiau stipriai sulamdytas automobilis. Nors po avarijos briedis išgyveno, tačiau greitai nugaišo.

Mažiau nei po pusvalandžio Vilniuje, Panerių seniūnijoje, Galvės ir Kazbėjų gatvės sankryžoje, analogiškas eismo įvykis ištiko „Volkswagen“ vairuotoją – vyras netoli Liudvinavos autobuso stotelės partrenkė į gatvę išėjusį briedį. Vairuotojas sveikas, tačiau buvo akivaizdu, kad gyvūnas pasmerktas mirčiai. Todėl buvo iškviesti medžiotojai, kurie nušovė gyvūną ir taip sutrumpino jo kančias. Briedžio kūną išsivežė medžiotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius