-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 05 /09:57

Piko metu Ukmergės gatvėje Vilniuje – „Porsche“ ir „Volkswagen“ avarija, sužalota moteris

Trečiadienio rytą Šeškinėje į darbus važiuojantiems sostinės gyventojams teko kiek ilgiau pastovėti spūstyse – Ukmergės gatvėje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir „Porsche Cayenne“. Nukentėjo VW keleivė. Policija aiškinasi, ar visureigį „Porsche“ vairavęs užsienietis turėjo teisę važiuoti visuomeniniam transportui bei gausiems ekipažams skirta A juosta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Avarija įvyko, kai VW vairuotojas, atvykdamas nuo mieste centro, ties „Manekenų pasaulio“ gamykla suko į kairę. Tačiau jis nepraleido tiesiai važiuojančio „Porsche“ ir šis rėžėsi „Volkswagen Passat“ automobilį.

Nuo smūgio išsiskleidė „Porsche“ automobilio saugos oro pagalvės.

Pirminiais duomenimis, vienas žmogus sužeistas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad per šią avariją nukentėjo viena moteris. Pirminiais duomenimis, tai „VW Passat“ keleivė. Greitosios pagalbos medikai šiai nukentėjusiai nustatė dubens kaulų sužalojimus.

Avarijos aplinkybės gana painios. VW vairavęs vyras prisipažįsta visiškai nepastebėjęs visureigio, atlekiančio A juosta. Šiuo keliu galima važiuoti ne tik autobusams ir taksi, tačiau ir paprastiems vairuotojams, vežantiems bent 4 asmenų ekipažą. Tačiau „Porsche Cayenne“ vairavęs juodaodis vyriškis įvykio vietoje nepatikslino, kiek asmenų kartu su juo keliavo.

Pirminėje policijos medžiagoje užfiksuota, kad E.N., gimęs 1996 m., vairuodamas automobilį „VW Passat“ ir sukdamas į kairę neįsitikino, jog tai saugu, nepraleido pirma eismo juosta priešpriešais atvažiuojančio automobilio „Porshe Cayenne“, vairuojamo A.B., gimusio 1987 m., ir su juo susidūrė.

Apgadinti abu automobiliai ir nesunkiai sužeista (dubens trauma) VW keleivė G.L., gimusi 1998 m., kuri išleista gydytis ambulatoriškai.

Avarijos aplinkybių tyrimą tęsia sostinės kelių policija.

Ši magistralinės sostinės Ukmergės gatvės vieta ties 250-uoju pastatu – tikri spąstai miesto vairuotojams ir Vilniaus svečiams. Avarijos čia įvyksta kas keletą mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius