-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po įtartinos rankinės jonaviškius išgąsdino gatvėje paliktas lagaminas

Bendruoju pagalbos telefonu pirmadienio popietę pranešta apie dar vieną įtartiną paketą, paliktą vienoje iš Jonavos gatvių. Pirmasis pirmadienio rytą rastas prie gyvenamojo namo Lietavos gatvėje. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad jis nepavojingas.
Įvykio vietoje
Pirmojo radinio Jonavoje įvykio vietoje / Jurgitos Lieponės/Jonavoszinios.lt nuotr.

Jonavoszinios.lt informuoja, jog dar nesibaigus „Aro“ operacijai Lietavos gatvėje, Jonavos policijos pareigūnai išvyko į Chemikų gatvę, netoli darželio „Dobilas“.

Kaip pranešė gyventojai, gatvėje buvo paliktas neaiškus lagaminas. Tačiau vos ėmus atitverti teritoriją apsauginėmis „Stop“ juostomis, atisirado lagamino savininkas.

Kaip pareigūnams paaiškino pats vyras, jį žmona išvijo iš namų, o jis lagaminą su daiktais laikinai buvo palikęs gatvėje.

15min.lt primena, kad pirmadienio rytą Jonavoje specialiosios tarnybos sukeltos ant kojų dėl įtartino radinio prie gyvenamojo namo Lietavos gatvėje. „Aro“ specialistai įvykio vietoje panaudojo išminavimo robotą ir vandens patranką. Paaiškėjo, kad radinys nepavojingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius