-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mišką vaikščiojusi moteris netoli Kazlų Rūdos rado medžio prispaustą vyriškį

Kazlų Rūdos policijos pareigūnai aiškinasi aplinkybes nelaimės, per kurią virstantis medis prispaudė vyriškį. Vežamas į ligoninę vyras mirė.
Miškas
Miškas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės apskrities VPK, dar penktadienį apie 20.48 val. gautas pranešimas, kad miške esančiame Kazlų Rūdos savivaldybėje, Valių kaime, moteris rado medžio prispaustą vyrą.

Policijos patruliai nuvykę į įvykio vietą, ten rado moterį, kuri prisistatė kaip L.A. ir vyrą – V.J. Jie patruliams parodė vietą, kur gulėjo prispaustas vyras. Vėliau nustatyta, kad tai buvo vilnietis K.N. (gim. 1956 m.).

Įvykio liudininkas V.J. pareigūnams paaiškino, kad nuo K.N. medį nukėlė jis, o greitosios medicinos darbuotojai jį išvežė į ligoninę.

Įvykio vietoje aptiktas automobilis „Opel Zafira su priekaba ir pjūklas „Sthil”, kurį V.J. rado prie nukentėjusio, o po to nunešė prie automobilio.

Automobilyje rastas šaunamasis ginklas „Olympic 38N“ su guminiais šoviniais bei neterminuotas leidimas įsigyti ir laikyti (nešiotis) ginklus.

Šeštadienį 0.15 val. iš Greitosios medicinos pagalbos darbuotojų buvo gautas pranešimas, kad K.N. vežamas į Kauno klinikas mirė.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius