-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 06 /15:48

Policija sulaikė du picų išvežiotojo apiplėšimu įtariamus vaikinus

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad jau sulaikyti du picų išvežiotojo apiplėšimu įtariami vaikinai. Dar vienas įtariamasis iki šiol ieškomas.
Janas Vasiljevas
Janas Vasiljevas / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, 2013 m. lapkričio 1-osios vakarą Vilniaus rajone, Skaidiškių kaime trys vaikinai užsisakė picą į namus. Atvažiavus picų išvežiotojui, trijulė jį sumušė ir kartu įsisodino į „Chief pizza“ automobilį.

Picų išvežiotojui pavyko pabėgti nuo užpuolikų, nusigauti iki kaimynystėje esančių namų ir iškviesti policiją.

Nukentėjusio automobilis rastas netoliese nuo nusikaltimo vietos, iš automobilio dingo 2 picos, planšetinis kompiuteris ir pinigai.

Šiuo metu sulaikyti ir uždaryti į areštinę 2 įtariamieji, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Policija ieško trečio įtariamojo - 23 metų Jano Vasiljevo.

Galinčių suteikti informacijos apie trečią įtariamąjį, policija prašo skambinti Vilniaus apskrities VPK nemokamu pasitikėjimo telefonu (8 5) 271 6050 arba Vilniaus apskrities VPK Vilniaus rajono policijos komisariato tel. (8 5) 271 7638.

Papildyta 15.48 val.: Netrukus po to, kai išplatino šį pranešimą, policija papildomai informavo, kad sulaikytas ir trečias įtariamasis. Jo paieška nutraukta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius