-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai nepavyksta aptikti tris žmones avarijoje sužalojusio vairuotojo pėdsakų

Penktadienio vakarą kraupią avariją Sostinės Žirmūnų g. sukėlusio ir iš nelaimės vietos sprukusio kaltininko policija dar nerado. Pareigūnai tikina dar nenustatę ir vairuotojo asmenybės. Aišku tik tiek, kad automobilį vairavo ne jo savininkas.
Avarija Žirmūnuose
Avarija Žirmūnuose / 15min.lt/Dovilės Šeduikytės nuotr.

Skaudi avarija penktadienio vakarą įvyko Žirmūnų g. Pirminiais duomenimis, posūkyje automobilis „VW Passat“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į „Audi“. Eismo sumaištyje  į „VW Passat“ mašiną dar trenkėsi į visureigis „Toyota“.

Tuo tarpu policija vykdo nelaimės kaltininko paiešką. „VW Passat“ automobiliu kraupią avariją sukėlęs vairuotojas po incidento spruko sumaitotoje mašinoje palikęs sužeistą keleivę.

Vilniaus apskrities kelių policijos valdybos budėtojas šeštadienį tikino dar nežinantis, kas vairavo „VW Passat“ automobilį. Mašina yra su švediškais numeriais. Nustatyta tik tiek, kad avarijos metu už vairo buvo ne mašinos savininkas. Avarijos aplinkybes tiriantys pareigūnai aiškinasi, kas lemtingą vakarą sėdo už „VW Passat“ vairo.

Avarijoje sužaloti trys žmonės: dvi moterys ir vyras. Pastarasis avarijoje neteko rankos piršto. Iš sumaitotų mašinų nelaimėlius vadavo ugniagesiai. Medikams  perduoti nukentėjusieji gydomi ligoninėje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius