Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Policininkai nustatė, kad vienas medžiotojas buvo girtas, kitas ginklą paliko be priežiūros

Policininkai, tikrindami registruotų medžiotojų būrelius, užfiksavo du pažeidimus. Vienas medžiotojas buvo girtas, kitas ginklą be priežiūros paliko kito medžiotojo automobilyje.
Ginklas
Ginklas / Photos.com nuotr.

Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai kartu Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento Trakų rajono agentūros darbuotojais šeštadienį organizavo bendrą prevencinę priemonę, kurios tikslas – patikrinti rajone registruotus medžiotojų būrelius, kaip laikomasi medžioklės taisyklių bei ginklų laikymo, saugojimo ir nešiojimo reikalavimų.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad priemonės metu, patikrinus Aukštadvario, Grendavės, Onuškio ir Dusmenų medžiotojų būrelius, nustatyti du pažeidimai.

Vienas medžiotojas ginklą buvo palikęs be priežiūros kito medžiotojo automobilyje. Jam pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl ginklo ir šaudmenų saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo tvarkos pažeidimo. Už šį pažeidimą numatyta bauda nuo vieno šimto iki dviejų šimtų litų.

Kitam medžiotojui buvo nustatytas 1,80 promilės girtumas. Už  pažeidimą medžiotojas bus patrauktas administracinėn atsakomybėn, jam gresia bauda nuo 400 iki 800 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius