-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruotas 21 gaisras bei 15 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį apie 2.15 val. Biržų rajone, Velykionių kaime, užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, vandeniu buvo sulieti kambariai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Trečiadienį apie 9.35 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Nemenčinėje, individualiame gyvenamajame name Lauko gatvėje. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūminto kambario, kuriame degė patalynė, spėjo išnešti neįgalią apie 80-ies metų amžiaus namo savininkę. Ją vietoje apžiūrėję medikai, rimtesnių sveikatos sutrikimų nerado.

Panašus gaisras apie 12 val. kilo ir Ukmergėje, Malkų gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, namo virtuvėje degė šaldytuvas, mikrobangų krosnelė ir dalis spintelės. Aprūko virtuvės sienos ir lubos. Iš uždūmintos patalpos ugniagesiai išnešė ir medikams perdavė net 107-erių metų namo gyventoją. Laimė, senolė nenukentėjo. Šių gaisrų aplinkybės tikslinamos.

Apie 9.50 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Nemenčinėje, UAB „Vilnika“ siuvimo įmonės pastate Bažnyčios gatvėje. Per gaisrą gamybinėje patalpoje, staklėse apdegė apie 3 kub. m medvilnės. Įvykis tiriamas.

Apie 11.25 val. Vilniuje, Konstitucijos prospekte, bebaigiamame įrengti 16-os aukštų pastate, tarp skardos lakštų pradėjo smilkti stogo apšiltinimo medžiaga, todėl ugniagesiams, gesinant gaisrą, teko išardyti dalį jo metalinių konstrukcijų. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 12.10 val. Šakių rajone, Girėnų kaime, užsiliepsnojo medinė lauko virtuvė. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu supleškėjo stogas, išdegė dalis perdengimo, sudegė viduje buvę daiktai: šaldiklis su mėsos gaminiais, dujinė viryklė, sofa bei kiti. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų, o jo nuostoliai tikslinami.

Apie 20 val. Klaipėdoje, Malūnininkų gatvėje, užsidegė kol kas nenustatyto savininko apleistas, be langų ir durų, dviejų aukštų pastatas. Ugnis nuniokojo pastato stogą, o gaisro priežastis – neatsargus žmonių elgesys su ugnimi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius