Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 20 gaisrų ir atliko 13 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre žuvo žmogus.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie šį gaisrą, kilusį trečiadienį anksti ryte Kazlų Rūdoje, Algirdo gatvėje, jau buvo pranešta anksčiau. Dabar tapo žinoma daugiau šio tragiško įvykio aplinkybių. Atrodo, kad 69 metų šio namo šeimininkas pats sukėlė šį gaisrą, atsukęs atnešto į kambarį propano baliono ventilį ir taip sukėlęs šių dujų sprogimą. Per sprogimą vyras žuvo, o po to ir apdegė kilusiame gaisre. Prieš šią nelaimę vyriškis išsiuntė keliems draugams elektroniniu paštu atsisveikinimo laiškus. O gaisro metu pradegė perdanga ir stogas, išdegė namo vidaus apdaila, sudegė baldai ir namų apyvokos daiktai. Įvykio aplinkybės dar tikslinamos.

Trečiadienį buvo įregistruota ir daugiau tyčia sukeltų gaisrų. Štai vidurdienį Vilniuje, Birželio 23-osios gatvėje, apleistame ir nenaudojamame buvusiame Grąžtų gamyklos pastate buvo padegti ant rūsio grindų išlieti tepalai. Per gaisrą aprūko tik rūsio patalpa, ir ugnis buvo užgesinta.

Šakių rajono ugniagesiai popiet gavo pranešimą, kad prie Pervazninkų kaimo Švarcgerio miške dega nežinomo savininko lengvasis automobilis. Atvykę į gaisro vietą gelbėtojai rado jau anksčiau sudegusį automobilį Opel Omega. Įvykis tiriamas.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir lengvąjį automobilį Fiat Coupe. Šis gaisras trečiadienį  vakare kilo Kaune, Prancūzų gatvėje. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė automobilio priekinė dalis, sutrūko priekinis stiklas.

Trečiadienio naktį Trakuose, Vytauto gatvėje užsidegė daugiabučio namo medinis vieno aukšto priestatas. Per gaisrą nudegė priestato stogas, apdegė sienos, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo išgelbėti 3 šalia stovintys mediniai gyvenamieji namai. Gaisro priežastys aiškinamos.

Taip pat naktį ugnis nusiaubė kelis sodo namelius. Biržuose, sodų bendrijoje ,,Draugystė” sudegė medinis sodo namelis, o Visagine sodų bendrijoje ,,Pavasaris” ugnis sunaikino dar vieną medinį pastatą. Abiejų gaisrų priežastys nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius